keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Päivitys vauva-arjen keskeltä

Alkuun pahoittelen katoamistani blogimaailmasta. Sitä se elämän muutos teettää. Nyt arki on asettunut uomiinsa ja olen tottunut tähän uuteen rytmiin. Ja nautin ihan täysillä!

Meillä on kohta 2 kk vanha pikkuinen poika. Touho syntyi rv 39+0 kahden vuorokauden työn tuloksena. Mitoiltaan hän oli oikein standardikappale, 49cm ja 3540g. Synnytys kesti kauan ja meni hyvin. Siitä voisin kirjoitella vielä lisää, mutta siis kokemus oli minulle hyvä.

Touho kasvaa hyvin pelkällä äidinmaidolla. Poika on ollut alusta saakka jäntevä kaveri ja kuulemma ikäistään vanhemman oloinen. Tähän vaikuttanee myös nopeaan kertynyt vauvan pyöreys. Meillä ei pitkään asustellut rimpulaista vastasyntynyttä. Ihana palleromme <3 Maailman söpöin vauva, johon ollaan niin rakastuttu.

Ulpu tekee tällä hetkellä arkipäivisin töitä. Päivät ollaan Touhottimen kanssa kahdestaan, ja minä yritän tehdä kotitöitä minkä ehdin vauvan nukkuessa. Ellen sitten itsekin nuku. Tänään noustiin sängystä puoli yhdeltätoista... Illalla voidaan sitten viettää aikaa kaikki yhdessä.

Tämä kotielämä sopii mulle tosi hyvin. Kotona puuhailu ja Touhon tarpeista huolehtiminen on just nyt parasta.

4 kommenttia:

  1. Onnea! :) itse pidän kanssa kovasti tästä kotiäitinä olemisesta :D ihanaa vaihtelua kun on jo niin monta vuotta töitä tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva lukea kuulumisianne pitkästä aikaa! Onnea tuhannesti pienestä! <3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kuulla teistä, onnea pienestä! Toivottavasti jaksat jatkossakin edes silloin tällöin kertoa kuulumisia.

    VastaaPoista
  4. Onnea pienestä Touhosta! Kiva kuulla kuulumisia. :)

    VastaaPoista