tiistai 13. joulukuuta 2016

Malttia piinapäiviin

Nyt on kulunut noin  viikko ovulaatiosta. Kävin tänään ottamassa kaksi rokotusta ammattini puolesta. Ajankohta rokotuksille on mitä loistavin, täytyy sanoa. En voi lietsoa itseäni turhaan toivoon liian helposti, kun moni mahdollinen raskausoire voi olla myös rokotusreaktio. Lämmön nousu, väsymys, heikotus, kaikki flunssaoireet...Ette minua hetkauta!

Sori, seuraa kakkajuttuja. Eilen aamulla aivan liian aikaisin heräsin kamalaan mahakipuun. Se tuntui alavatsalla, ja muistutti menkkakipuja, paitsi tuntui että kipua oli koko lantion täydeltä, kun menkkakrampit mulla tuntuu yleensä ihan kohdun seudulla tai joskus selän puolella  Kipu kesti yli tunnin, ja olin varma, että jotain raskautumiseen liittyvää tapahtuu. Jossain vaiheessa nukahdin uudelleen vielä hetkeksi, ja herätessäni kipu oli poissa. Tein aamutouhujani tavalliseen tapaan. Menin vessaan, ja aivan varoittamatta vastassa oli järkyttävä vesiripuli. Ja parin tunnin päästä uusinta. Fiilis lannistui aika pahasti, kun tajusin, että taisi mahakivun syynä olla jonkin aivan muu kuin tuleva perheenjäsen... Tai siis, voisihan tuokin episodi liittyä alkavaan raskauteen, mutta yritän olla innostumatta. Kerronpa silti, että maha on ollut oudon tuntuinen tuosta aamusta lähtien. Oikeastaan jo vähän sitä ennen. "Ilmava" olo on ollut myös... kröhöm.

En jaksa odottaa! Tosi ristiriitaista, kun muuten nautin joulunalusajasta todella paljon. Kotona on kaikkea ihanaa pikkupuuhaa, enkä toivoisi tämän ajan olevan ohi liian nopeasti.2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta. Mulla tuli kova mahakipu dpo 6 eli toivoin ainakin, että se olisi ollut kiinnittymiskipua. Sullakin tuo kipu ajoittuu juuri siihen kiinnittymisen ajankohtaan. Mulla oli pientä nippailu/ vihlomista jo ennen tuota mahdollista kiinnittymistä, mutta etenkin sen jälkeen nippailu ja "menkkaoireet" ovat lisääntyneet. Ja tänään, dpo 8, tein digitestin, josta tuli positiivinen tulos (tosin voi olla vääräkin hälytys, koska Pregnyl). Onnea yritykseen, pidän peukkuja!!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä piinapäiviin, sulla vähä pitemmällä kun mulla jo! :) jospa oireet ois oikeat :)<3

    VastaaPoista